Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
hasznalt-laptop

Milyen márkájú laptopot érdemes használtan venni?

Ralfh · 1 éve
Sok embernek ez óriási dilemmát okoz, ezért szeretnék most nektek segíteni, hogy végül is milyen márkájú laptopot érdemes venni.

Első sorban, ha már van egy kiszemelt használt laptop, amit nagyon megszeretnénk venni, akkor egyszerűen nézzük meg melyik évben gyártották és a hozzá tartozó „Laptop Best and Worst Brands xy év” diagramon megnézzük milyen helyen végzett. Sőt azt is kiszűrhetjük márkánként, hogy mennyi pontot kapott a külső designra, innovációra, garanciára, támogatásra, ár/érték arányra, véleményekre.
Ha még nincs kiszemelt laptop, akkor érdemes eldönteni elsősorban mennyi pénzt szánunk rá és maximum milyen idős laptopot vennénk még meg. Ezt követően a következőt érdemes csinálni: Mivel használt laptopról van szó itt elég, ha figyelembe vesszük, milyen véleményt írnak mások pontosan arról a típusról. A másodlagos szempont az ár/érték és a design. A többi nem nagyon számít, mivel használt laptopról van szó. Talán még arra érdemes odafigyelni, hogy egyes webáruházak, mint például a https://laptopozz.hu plusz garanciát vállal egyes használt laptopokra.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!